Undervisning og rådgivning

Undervisning i podcast


Podcast - kom godt i gang!


Kurset er meget praktisk anlagt, det vil sige, at du selv får en recorder i hånden og får lov at optage, redigere og uploade – efter en grundig introduktion.


Du lærer også, hvordan I laver jeres eget podcast studie. Du får en gennemgang af det nye RØDECaster pro podcast-studie med masser af spændende features – f.eks. kan der kobles telefoner til.


Erfaringen fra de mange år kurset har kørt er, at mange kursister efter kurset laver podcast i projekter eller på arbejdspladsen.

Specielt til dette kursus er der produceret to korte podcast, som bliver brugt i undervisningen.


Her fortæller journalist Anders Agger om at lave et godt anslag i fortællingen og filmkomponist Flemming Nordkrog om, hvordan musik kan støtte fortællingen i din podcast.


Du kan tilmelde dig gennem mediernes efteruddannelse eller skriv til kontakt@podcastteam.dk


læs mere om vores kurser herRådgivning til virksomheder og organisationer

Konceptudvikling og teknik


Vi hjælper jer med at finde ud af hvilke værdier jeres virksomhed/organisation rummer, som vil give en lytteoplevelse for målgruppen. Konceptudvikling i forhold til form, længde, tempo, musik, jingles osv.

Samt hvordan I rent teknisk løser det at producere podcast

Versionering og søgeoptimering


Et godt podcast rummer en masse content, som kan bruges på jeres andre medieplatforme. Vi hjælper med at lave en strategi for hvordan materialet kan bruges på hjemmeside, nyhedsbrev, sociale medier, e-magasin, konferencer...

Derudover får I gode råd om søgeoptimering